< hoorskatter.blogg.se -

Att få något gjort...

Igår, torsdag, fångades det in 3 katter nere vid Ringsjöfisk, en stor röd hane, och en liten vit och röd hanunge, som båda kastrerades. Samt en röd unge, som vi ännu inte kollat könet på.
Idag har vi fått in en hona från samma ställe, en vacker sköldpaddsfärgad dam, som ska kastreras snarast.
Meningen är att alla katter från denna koloni, ska tas in, och kastreras. Vi är på god väg, alla ungar är inne, och de flesta vuxna.
4 katter ska fortsätta sina liv som råttfångare på Ringsjöfisk, 3 röda hanar, och en svart hona. Detta gäng är väl sammansvetsat, och håller sig ofta i närheten av varandra. Katterna är mycket omtyckta här, och får så fin mat, att jag skulle kunna tänka mig att bli katt där i mitt nästa liv.
 
En tjej, som får stanna i denna TNR-koloni.
 
Idag har vi kastrerat en ca 4 månader gammal hane, Herr Tvärrandigman. Bilder kommer så småningom på denna vackra kille. Han är från ett dödsbo med många katter, lite försiktig, ibland fräsig, men ändå kelig. Vi har flera katter även från detta ställe, 4 ungar och 3 vuxna honor. Fina katter, men ännu försiktiga.
 
Den här killen, Muzze, är en frånflyttad herre. Han är tam och kelig, en riktig myskatt. Muzze möter en när man kommer in till honom, och låter sig villigt lyftas. Han blir heller inte särskilt generad när man pussar honom. En fantastisk individ.
 
 
Helen, FHHK
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0