< hoorskatter.blogg.se -

Klargörande fakta.

En felaktig uppfattning som många, dock långtifrån alla, har när det gäller arbetet i föreningen, är att vi skulle ha ersättning för det jobb vi lägger ner på katterna.
Nej, vi får ingen lön, från kommunen, staten, länsstyrelsen, eller någon annanstans ifrån. Vi tar heller inte ut något från föreningskassan för själva jobbet, eller för bensin för alla de mil vi kör. Föreningens insamlade medel från snälla människor, som vi är helt beroende av, går oavkortat till mat, veterinärvård, och sand till katterna. Vi har även köpt en villavagn, som är ämnad att bli katthem.
 
Nå, den la sig på fel håll. Men vänd på datorn, så går den bra att se. Den här ska i alla fall bli ett katthem. Den är på nästan 30 kvm, med flera separata rum. Soptunnorna ingår ej.
Vi kommer att behöva hjälp med nytt golv, färg, nät till rastgård, samt annat material till denna.
Även praktisk hjälp tas tacksamt emot.
 
I övrigt har vi just nu mycket katter inne som behöver hem. De är i åldern 12 veckor till 7 år, honor och hanar, i många olika färger och modeller. Inga långhåriga, dock. Vi har en del katter som skulle må bäst av att bli stallkatter, då de är skygga. Även några tama, som inte vill bli riktigt rumsrena, och därför inte lämpat sig som innekatter. Dessa kan säkert även bo som inne- utekatter.
 
Mimosa är en av de katter, som skulle passa bra som stallkatt. Hon är halvtam, men har varit ute i hela sitt liv.

Helen FHHK
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0