< hoorskatter.blogg.se -

Liten på jorden...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Var kommer alla getingar ifrån? Alla fönster och dörrar är hermetiskt tillslutna, det finns inga kryphål, och ändå surrar getingarna glatt, på insidan av fönstret! Eller som i morse, när en av dem surrade ilsket, med gadden i min fot... Det var inte behagligt, och den lille marodören har lämnat efter sig en värkande tå hela dagen. Själv fick han ett tjockt kuvert i skallen, och kommer aldrig mer att surra.
Som väl är, är katterna måttligt intresserade av dessa mordgalna kryp. De har kanske förstått att getingar i september, inte är att leka med. Eller också vet de, att så fort det surrar, kommer matte eller husse i panik, och bankar odjuret platt. De kanske tror att den behandlingen även kan drabba kattsläktet.
 
 
De som inte förstått sin litenhet än, är Medeas ungar. Att försöka få en slädhund att dela med sig av något gott, skulle kunna sluta med att man själv blir godsaken. Men deras älsklingsfarbror Virus, är som tur är, inte representativ för slädhundssläktet. Trots att alla hans förfäder skulle tycka att en kattunge står högt på delikatessmenyn.
 
Även om Torsten här ser lite barsk ut, skulle han aldrig kröka en pälstuss på Birgers lilla kropp.
 
Triss, som nu bor hos Pernilla, älskade farbror Torsten. Varken han eller hans bröder, hade nånsin sett en hund då de flyttade hit, men älskade sina nya jättekompisar från första dagen.
 
Och där tog inspirationen slut. Men som de säger, en bild säger mer än tusen ord. Då måste tre bilder säga minst tretusen. Så, det blev ett ganska långt inlägg ändå.
 
Helen
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0