< hoorskatter.blogg.se -

Tisdag

Idag har vi kastrerat en hona från ett dödsbo. Hon visade sig vara dräktig. I det skicket hon är i, hade det inte varit riktigt lyckat med en kull ungar. Hon är ganska tunn i hullet, troligen skulle det ha blivit hennes andra kull den här sommaren. Det kändes skönt att befria henne från den bördan.
 
En liten en, som börjar bli tam, och som tom spann idag, är Stefan, en 3-månaders unge från Ringsjöfisk.
 
Stefan
Lilleplutt tyckte att det var mysigt att sitta i famnen och mysa.
En som är väldigt snäll mot ungarna, och som verkar tycka mycket om dem, är Muzze. Han pussar på dem, och de små tyr sig gärna till honom. Han ska få flytta med dom in i villavagnen, som troligen kommer hem denna eller nästa vecka.
 
Muzze
 
Bebisarna behöver en tam förebild, då de flesta av dem är skygga. Ska bli riktigt roligt att få inreda ett rum till dem.
 
Och igår kom Jörgen, Linneas husse, med en massa mat till katterna. Det är både vi och katterna tacksamma över, då det går åt väldigt mycket mat varje dag. Många av katterna är unga, och växer fortfarande. Och en del av de äldre, jobbar hårt på att växa på bredden...
 
Helen FHHK
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Elna

Så söta de är. Jag har precis varit ute och pratat med Kisen. Han svarar när man pratar med honom.

Kram

Svar: Då är han troligen tam, egentligen. Om du lyckas ta en bild på honom, sätter vi ut honom på sidan. Är någon intresserad, tar vi in och kastrerar honom. Det bör vi nog göra ändå, så småningom.
Föreningen för Höörs Hemlösa Katter

2012-09-26 @ 20:23:56
URL: http://snudden.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0