< hoorskatter.blogg.se -

Förändringar.

Har haft ett par tråkiga, jobbiga dagar. Torsdag:  Begravning av min svåger Bert, en mycket sorglig, känslosam, historia med mycket tårar. Ovanpå det, avlivning av min mammas gamla hund, en schipperke vid namn Virginia. Hon var visserligen 15 och ett halvt år, och hade bara på ett par dagar blivit riktigt dålig, men det är ändå svårt när det ska göras. Själva beslutet var dock lätt att ta, då hon var så illa däran.
Och sen dog den förgiftade kattungen.
Utöver detta blev Muzze sjuk. Han går på medicin, men vi är inte helt säkra än på om det är fip eller lunginflammation. Det visar sig de närmaste dagarna. Klart är i alla fall att han har vätska i buken, vilket inte känns helt lovande. Tyckte att han var lite bättre idag, men vågar inte tro alltför mycket på det.
 
 
Fina Muzze
 
Igår tömde jag insamlingsbössan på Anns Lite Av Varje, en affär där man alltid hittar något roligt att handla.
Tack till alla som bidragit i denna bössa!
Och i bössan på CrazyDisc, och på alla övriga ställen dessa står! Har tyvärr inte alla i huvudet, men vi är mycket glada åt att de får stå där de står, och för alla bidrag som lämnas i dem!
 
Det här är visserligen ingen bra bild, men jag vill visa vilken nytta bidragen gör för katterna. Det här är Galatea, innan vi fångade in henne. Här är hon i höglöp, hon blev parad framför ögonen på oss vid detta tillfälle.
 
Det här är Galatea ett halvår senare. Lite skillnad på benstomme, hållning, och päls har det blivit.
 
Det är värt mödan när man ser förändringen katterna genomgår. Galatea har dessutom blivit tam och kelig, från att ha varit skygg och osäker.
Hon söker fortfarande hem.
 
Dagens ♥Bappel♥!
 
Helen FHHK
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Elna

Ja det är roligt med alla snälla människor som hjälper till. Dessa bapplar de är ljuvliga.

GOD JUL!

Kram

2012-12-22 @ 20:58:08
URL: http://snudden.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0