< hoorskatter.blogg.se -

Ronja

I onsdags kastrerade vi Ronja och Zack. Vi ligger back med kastreringar av honorna. Många stora ärenden på kort tid, gjorde att vi halkade efter med just tjejerna. Hanarna är vi ikapp med, så det kan inte bli några ungar åtminstone.
Ronja hade nog världens minsta livmoder. Den var som en liten mask, tunn och kort. Det är lite kännetecknande för denna späda dam. Hon är riktigt pimpinett både i kropp och själ.
Ronja och hennes bror hittades på en soptipp som små, hamnade på polisens pensionat, och sedan här. 2 röda, sötnosar, som var mycket skygga. Hanen, ja ursäkta, jag har fullständigt glömt namnet på honom just nu, blev tam ganska fort, trots att vi fick in 4 skygga ungar från Tjuvaröd samtidigt. Men lilla Ronja var envis med sin skygghet. Inte förrän för en dryg månad sedan, bestämde hon sig för att hon nog ändå var en tamkatt. Detta kom hon underfund med på vårt köksbord. Det är ju himla opraktiskt att vara skygg när man ska stjäla mat nära sina människor. Så då blev hon tam...
 
Vackra Ronja. Till höger en annan späd liten dam, Emla.
 
Ronja. I bakgrunden, Sockan, som också tyckte att det var lite praktiskt att vara tam på matbordet.
 
Nu hoppas vi, naturligtvis, att fina ♥Ronja♥ ska få ett eget hem, ett hem som tar hänsyn till hennes späda natur.
 
Zack, som också blev kastrerad i onsdags. Han är nyligen infångad i Fjelkinge, på ett äldreboende där. Han fick även med sig 4 av sina avkommor, små, skygga, sötnosar. 2 av dessa befinner sig nu i stödhem för tämjning.
 
Zack har tydligen, vad vi hört, varit tam när han var i Fjelkinge, men efter all turbulens med infångning och miljöbyte, tycker han inte att han behöver anstränga sig att vara trevlig. Förhoppningsvis kommer han på andra tankar snart!
 
Jag vill även passa på att tacka för alla generösa bidrag till vår förening, stora som små. Vi är mycket glada åt att ni är så många som vill bidra till katternas välfärd! Tack!!! ♥
 
 
Helen FHHK

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0