< hoorskatter.blogg.se -

Effektivitet

 
 
 
 
 
 
 
 
Veckan som gått, har känts effektiv. Lingon, Torkel, Barbro, samt  2 honor från Ringsjöfisk, har blivit kastrerade, och tillbakasläppta. De 2 honorna, alltså. De andra är kvar inne.  Den glädje både katter och personal visade vi återseendet, gjorde min lördag kan jag säga.
 
Så här kan man somna i buren när man blir sövd. Hona från Ringsjöfisk, numera återbördad.
 
 
Lilla Pysen, den vita kattungen har flyttat till sitt nya hem, någon av de närmaste dagarna ska Bambina flytta, och Norman flyttar idag. Norman är en mycket vacker, långhårig, hane. Större än de största katterna vi har sedan innan.  Om knappt 2 veckor flyttar Barbro.
Det rör på sig.
Bilder på Lingon kommer. Har inte lyckats ta några än. Dessutom såg hon ganska bedrövlig ut när hon kom. Smal, torr i pälsen, öronskabb, en allmänt sjaskig katt. Men tam, snäll, och vänlig. Nu ser hon betydligt bättre ut, men behöver ändå lägga på sig mer hull och massa.
 
Jag har även ringt polisen, och fått klartecken att placera ut de upphittade ungarna, Pysen har redan flyttat, men Fluffy är kvar.
 
Fluffy.
 
Nästa vecka får det bli lite semesteraktigt. Har försökt ta det lite lugnt förr, men det lyckas alltid dyka upp en massa. Den här gången hoppas jag att det ska lyckas. Har en önskan om att bara få vara hemma och sköta djuren. Det enda som är välkommet, är om det dyker upp nya hem till katterna. Vi har för många inne, och har bestämt att det är totalt intagningsstopp tills vi placerat ut en del av dem. Vilket vi har sagt förr...
 
Helen FHHK
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0