< hoorskatter.blogg.se -

Som det kan bli!

Vissa dagar har en fantastisk förmåga att spåra ur, och bli väldigt intensiva.
Tisdagen började ganska lugnt, men sen...
Det började tidigt på eftermiddagen med att lastbilschauffören som skulle leverera den beställda kattsanden ringde. Då stod han nedanför backen, men visste inte riktigt var vi bor. Innan vi avslutat samtalet, kom han upp på gården. Eller ja, han fick backa upp på infarten, då gårdsplanen är så dyngig att jag inte ville lura in honom på tomten. Inte helt lätt att lasta av en pall som är över ett ton tung, när marken är våt och mjuk. Men han lyckades, den gode chauffören.
All denna sand, 75 st 14-kilossäckar, ska bäras ner i vår källare, utom 15 säckar som vi körde hem till Lucies stall.
 
Det är skönt att ha sand hemma, men...
 
Medan vi, sonen och jag, var iväg med sanden till Lucie, vilket inte tog lång tid, passade ponnyerna, Bella och Ylva, på att rymma ur hagen. De var inte långt hemifrån, och fick vara på vift tills vi var färdiga med de sista 40 säckarna.
Under arbetets gång, fick vi hem en liten honkatt, som kommit till en villaträdgård, och visat alla tecken på att bosätta sig där. Hon ser ut som en syster, eller i alla fall en nära släkting, till Pysen, som hittades på en parkering i Ludvigsborg.
 
Sen, medan vi letade efter rymlingarna, kom mannen hem med tre katter, som han hämtat i Ängelholm. Ponnyerna var lokaliserade. De stod och stirrade dumt ute i lärket, precis utanför hagen, och fattade inte hur man kommer tillbaka in i den igen. Hästarna brukar inte vara dumma, men idag måste de ha fått kortslutning. Mannen fick ta hand om dem, så tog jag hand om katterna.
Dessa ska bara bo här en kort period, en liten tjänst till Lotta i KKS. 2 av dem har permanent hem som väntar, och en ska vidare till ett katthem.
 
Bella, gammeltanten, 24 år.
 
Senare på kvällen, kom 2 kattungar från Eslöv, sköldpaddsfärgade, blyga, skönheter.
 
Och sen blev det soffan, den svenska serien "Zonen", och virknålen. Samt 4 kattungar, bl a Bapplarna, som gjorde allt de kunde för att sabotera virkningen. Hur lyckas de snurra in sig flera varv i garnet?!
 
Det blev en bläckfisk, trots de smås härjningar, dock inte i dessa färger.
 
Färdig för korgen är jag nu. Hoppas att de små är likaledes. 
 
 
Helen FHHK
 

Kommentarer
Postat av: Cina

Oj vad jag är tjatig! Tittar i din blogg varje dag, men fortfarande kan jag inte se bilder. Kan du inte lägga ut några på Facebook? Hur mår den lilla grå med sitt navelbråck?
Hälsar Cina

Svar: Theres ska titta på det. Tråkigt att det är så. Undrar hur många det är som inte ser bilderna. Den lilla grå mår bra nu. Hon har haft urinvägsinfektion, men har fått behandling, och är nu pigg igen.
Föreningen för Höörs Hemlösa Katter

2012-11-21 @ 09:02:18
URL: http://hoorskatter.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0