< hoorskatter.blogg.se -

Klappar i mängd!

 
 
 
 
 
 
 
 
Idag har vi äntligen slutfört projekt Kungshällan. Sista honan är infångad, själva urmodern. På tisdag ska hon kastreras, och sen får hon komma tillbaka till sitt revir. De äldre som bor på området tycker om sina katter, och ger dem riktigt fin mat. Den här lilla damen har, sen hennes ungar, och en äldre dotter med unge, fångats in, blivit mer social, och är mer angelägen om att hälsa sina matare välkomna. Hon har bott i detta område i hela sitt vuxna liv, var hon kommer ifrån ursprungligen, är det ingen som vet.
Katterna på Kungshällan komer att ha fina kojor att krypa in i när det är kallt. Bäddade med kuddar och filtar. Så frysa, ska de inte!
Vår förening är sponsrad med frigolitlådor, som vi satt ihop. Dessa har sedan Frigolitfabriken målat åt oss, gratis, i camouflagefärg. Så de kommer inte att lysa vita där de står!
 Vi har många kojor, och dessa är ämnade att användas till de hemlösa katterna i vår kommun.
Alla katter vill inte vara tama huskatter, och då har de det bättre på de platser de är födda, under förutsättning att de är kastrerade, och att någon matar dem. Att ge dem tak över huvudet, är också en förutsättnin för deras överlevnad.
Om du vet om en sådan koloni, tveka inte att kontakta oss, så att vi tillsammans kan se till att det blir en kattkoloni under kontroll!
 
Linus, vår lilla isbjörn från Kungshällan.
 
Vi har fått massor av leksaker till våra skyddslingar. Det är så roligt att få kassaroch lådor med spännande innehåll till katterna. Tror att vi blir lika exalterade som de fyrbenta! Mat, leksaker, sand, filtar, och annat som katterna har nytta och glädje av. Städsaker, muggar, och en massa praktiska saker, som vi tvååbenta uppskattar. allt som underlättar vår och katternas tillvaro, är fantastiskt att bli förärad.
 
Sprakande fårger! Leksaker i massor.
 
Korg, som katterna gärna knör ner sig i!
 
Allt makes our day!
 
Julklappsfreaken Helen FHHK
 
 

Kommentarer
Postat av: Elna

Så trevligt med presenter och katten i korgen ser ut precis som Peps.

Kram

Svar: Det är vår Mario. Han är den som ser till att allt fungerar som det ska här hemma. Vi har adopterat honom från KKS. Hans historia kommer snart på bloggen. Helen
Föreningen för Höörs Hemlösa Katter

2012-10-21 @ 23:39:06
URL: http://snudden.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0