< hoorskatter.blogg.se -

Kungshällan

Lediga lördagar finns inte. Idag har liten Randis blivit avlevererad hos Elna. Där får han ett lyxliv. Massor med nyinköpta leksaker, och en stor kompiskatt, som såg uppriktigt lycklig ut för att han fick denna knatte att ta hand om.
 
Randis.
 
Efter detta trevliga besök, körde jag, och Ronja, Randis förra lillmatte, till Kungshällan med 2 fällor. Där mötte vi Ninni, som matar katterna som håller till där. Fällorna blev laddade, och det tog väl ca 10 minuter, så slog den första igen. Linus syster, Belinda, var äntligen infångad! Vi körde hem med henne, hon fick flytta in i vagnen tillsammans med mamman från Ringsjöfisk, och hennes ungar. Kan ju säga att Belinda är måttligt förtjust i att vara inomhus, men Ringsjömamman blev lycklig över vuxet sällskap.
Sen ringde Ninni. En unge hade gått i den andra fällan. Det blev en andra tur till Höör, med nya fällor, och en bur att flytta över den lilla parveln i.
En mycket missnöjd, och sur, svart-vit unge, som fick flytta in i samma rum som Belinda. Det är ett halvsyskon till henne, de har samma mamma. Kanske samma pappa också, men den delen av stamtavlan kan man ju aldrig vara säker på.
Inga fler har gått i fällan i kväll, men vi gör ett nytt försök imorgon!
Bilder kommer så småningom på dessa nykomlingar.
 
Helen FHHK
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0