< hoorskatter.blogg.se -

Bortskämda?

De 2 Bapplarna, som fortfarande dricker välling (bappel), borde vid det här laget kunna dricka den ur skål. Tycker man. De är faktiskt hela 9 veckor nu. Men de nosar bara på den i skålen, och hoppar sedan upp i mitt knä, och kräver att få sin nappflaska (bappelflaskan). Medger att jag blir lite fånig när det gäller just denna bit av katteriet. Naturligtvis får de precis som de vill. Har alltid flaskan redo! De drar i sig ett helrör var, och tittar sedan efter mer. De 2 grå ungarna, som är ungefär lika gamla, är inte ett dugg intresserade av denna bit av matningen, utan äter hellre "riktig" mat.
 
Lilla Grå, kille från Ringsjöfisk.
 
Krävande Bappel.
 
Liten Bambina, som inte alls tillhörde Bappelgänget. Hon flyttade i måndags.
 
Tyvärr dyker det fortfarande upp kattmammor med ungar ute. Vår kapacitet att ta in dem, är mycket begränsad, då vi redan har alltför många katter inne. Utplaceringen av dessa går trögt för tillfället, och det lämnar ingen plats åt alla katter som går ute och fryser nu. Om någon känner för att bli stödhem åt skygga mammor och deras ungar, får ni gärna höra av er.
Eller ännu hellre, adoptera de ♥katter♥ vi har inne, så att vi kan ta in de som ännu inte haft förmånen att få komma in i trygghet.
 
Väldigt ofta blir jag oändligt trött på alla de som inte kastrerar sina katter. Det är faktiskt helt oförståeligt, hur man i upplysningens samhälle, inte förstår hur kattungar blir till. Eller hur man kan ha missat kattens situation i samhället. Hur kan man alls vilja föda upp katter, när det springer hemlösa, dödshotade individer, i den mängd som det gör?! Och alla de som dumpar katter, och förväntar sig att någon annan ska ta hand om problemet åt en! Verkar vara samma mentalitet på dessa människor, eller också är det samma personer, som på de som stannar på en parkering, och hivar ut sina sopor bakom bilen. Vem tror man att man är, när man anser att andra ska plocka upp skräpet efter en? Anser man sig vara förmer än andra? Tycker man sig flyta ovanför sina medmänniskor?
 
Nu till något helt annat:
 
Virkade spöken med kattmynta i. Nere på Ringsjöns veterinärklinik säljer vi, under klinikens öppettider, virkade myntaleksaker i olika skepnader. De är mycket uppskattade av de flesta katter. Hela behållningen går till våra hemlösingar.
 
 
Helen FHHK
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Cina

Hej Helen!

Är det jag som inte kan se bilder du har lagt in, eller är där inga ännu?

Svar: Jag ser dem på min dator, och telefon. Mannen ser dem på sin dator, likaså sonen, som har ett annat system. Men Theres kunde inte se dem. Jag fattar ingenting. Överlåter åt Theres att se över sidan.
Föreningen för Höörs Hemlösa Katter

2012-11-15 @ 14:44:50
URL: http://hoorskatter.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0