< hoorskatter.blogg.se -

Det händer lite...

Lilla Isa, som hittades i en trädgård i Höör, visade sig heta Selma. Hon bor en bit ifrån där hon hittades, men hade förirrat sig till ett ställe där hon inte förut satt sin tass. En lycklig familj fick tillbaka sin katt, och jag gjorde en trevlig bekantskap. Det är skönt att det finns en och annan katt som faktiskt har ett hem, där den är saknad. Det händer inte alltför ofta.
 
Igår åkte Barbro till sitt nya hem. Där får hon kattsällskap, och utemöjligheter. Det kommer hon säkert att trivas med!
 
Fina Barbro.
 
Hushållet begåvades med en valp i lördags. Denna valp har som en av sina sysselsättningar att springa efter katterna. Detta har renderat honom ett antal slag på nosen av små kattassar, men även en och annan rolig jakt. Han har dock inte för avsikt att bita katterna, utan vill bara se dem springa lite. Det lugnar säkert ner sig så småningom. Katterna kommer att genomskåda klumpen. ♥
 
Julen närmar sig med stormsteg, men jag tror att vi hoppar över adventsstakar i år. För många små svansar som kan bli svedda. Våra egna katter har svett mycket päls genom åren, dock utan kroppsskador. Fast krulliga morrhår är ganska gulliga!
 
Sötnosen Jana. Gullan till höger.
 
Funderar lite på julgran i år. Allt för att glädja de små katterna. Tänk så kul de kan ha i den! Fast det gäller nog att förankra den väl. Jag vet precis vilken gran vi ska hugga också. Den står ändå på ett ställe där den inte överlever i längden, i ett kärr bland en massa alar. Dessa alar har undertecknad varit med och planterat en gång i tiden, för mycket längesedan.
 
Helen FHHK
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0