< hoorskatter.blogg.se -

Glädjande!

 Det händer mycket bland katterna nu. Många av de som tidigare varit skygga, är nu på god väg att bli tama. Gunilla har blivit riktigt kelig, än så länge mest mot familjen, och idag kunde jag lyfta henne för första gången! 
 
Gunilla, bakerst i bild, med sitt fina röda ben!
 
Bibbi, Moa, och RF, är mycket mera framme, och flyr inte när vi kommer emot dem. Pauli är med överallt, likaså Wilma. Lillan vågar ligga i köksfönstret när vi äter. Det har gått att klappa Tvärrandigman. Mimmi visar väldigt tydligt att hon vill bli klappad, och spinner så fort man lägger handen på henne. Scarlet och Fred håller sig mycket mera framme än vanligt. Molly börjar nog tycka om mig, lite grann i alla fall.
Lilla Malin är mycket modigare än tidigare, och Bingo är på nedervåningen allt oftare. Rundan har blivit lekfull och kelig.
Alla katterna känns mer positiva, kanske gillar även de att solen är framme. Eller ja, det vet jag ju att de gör.
 
T o m Rebecka har gått att klappa några gånger.
 
Lilla Bingo har varit på besök hos Lucie idag. Han har lite problem med sitt rörelseschema. Jag har försökt se vad felet har varit, men inte lyckats utröna om det var fram eller bak han hade ont. Det visade sig att han troligen har en gammal (nå, själv är han inte särskilt gammal) skada i höften. Nu får han gå på smärtstillande ett tag.
 
Lilla söta Bingo. Nu är han ganska mycket större.
 
Emelie, som var så skygg när hon kom hit, sitter i knäet så fort hon har chansen.
 
 
Bappel har aldrig varit skygg....
 
Igår kom det en ny katt, en liten tjej från Hörby. Det kommer bilder på henne så småningom. Hon är tam.
 
 
Glad
Helen FHHK
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0