< hoorskatter.blogg.se -

Kastreringsbussen, åter igen!

Vilken tur att Kastreringsbussen finns! Det känns så bra varje gång de varit här. En heldag med enbart kastreringar, det känns kreativt.
Jag hade fyra honor med mig ner till kliniken, Elisabeth kom med två honor och en hane. Samt kom det ytterligare en hona och några hanar. I allt blev tio katter kastrerade, vaccinerade, och id-märkta.
 
Jag hade tänkt ta en ny bild på bussen idag, men den fick inte vara med. Todd och Andrea hade extra personal med sig, så de kom i en vanlig, ordinär, bil. Humpf!
 
En extra veterinär, Anja, var med idag, så allt gick väldigt fort och smidigt. Samt en ung, effektiv tjej, som jag tyvärr glömt namnet på. Förlåt! Men hon höll stenkoll på katter och papper.
 
Emlas tur att bli opererad.
 
Den här damen har sett många kastreringar. Andreas ständige följeslagare. Fantastiskt snäll och duktig hund!
 
Ingen av Bapplarna vill vara med och skriva bloggen idag. De vände och gick när de förstod att det återigen skulle handla om kastreringar. De tycker väl att de fått nog av den varan.
 
Sofie och Pia har varit på Arken Zoo i Hörby, och hämtat mat som butiken skänkt till katterna. Det krävdes två bilar för att frakta denna mat till Höör! Tack snälla ni!
 
Halva lasset !
 
Resten!
 
Och den positiva utdelningen i Konsums tunnor! Det här är från både Höör och Hörby. Allt kom dock inte med på bild, då vi portionerat ut en del till ett av våra stödhem.
 
Det har som synes varit en mycket givande vecka, både för oss och speciellt för katterna. Massor av kastreringar hela veckan, och en massa god och nyttig mat till fyrfotingarna.
Vem kan vara missnöjd?!
 
Helen FHHK
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0