< hoorskatter.blogg.se -

Katter som ännu inte hittat hem.

Idag tänkte jag vara lite mer seriös, och presentera en del av de katter som söker sina alldeles egna hem. De är många, och fler står på tur.
 
Den här lilla sötnosen, Rubina, finns numera nere hos Lucie. Där charmar hon alla som besöker kliniken. Hon är otroligt söt och tillgiven. Rubina fungerar med katter, och bara älskar människor!
 
Serafina är en tjej som troligen helst vill bo ute. Eller åtminstone kunna komma och gå som hon vill.  När hon slipper att trängas med människor, kan hon vara riktigt kelen, och går t o m att lyfta en liten stund. Men inne i huset, känner hon att hon inte har tillräckligt med svängrum, och blir försiktig i sitt umgänge med oss. Serafina tycker mycket om mat, vilket syns på hennes trinda figur.
 
 
Ludde är en kille som inte tåler stress. Han bor på sonens rum, då han fick magsår (eller något liknande) som liten, när han bodde med alla de andra katterna. Nu bor han med tre tjejer, som han gärna leker med. Han är inte tam, men kommer att bli det så småningom. När man väl har honom i knäet, spinner han, och huvudpussas med en. Men han har en bit till innan han kommer självmant. På bilden är han inte så gammal.
 
Mollan är en mycket charmig dam, med bestämda åsikter. Hon bor på kliniken, och under "arbetstid" låter hon inte någon klappa henne. Men efter stängning, är hon en riktig gospropp, och är mycket tillgänglig för de flesta. Hon älskar alla katter, och vill gärna ha närkontakt med dem. Hon har bott ute i sitt tidigare liv, men detta är inte något hon längtar till igen. Hon gör inga ansatser att gå ut, även när dörren är öppen.
 
 
Listan på katter som söker hem kan göras lång, men jag tänkte ta några då och då, så att ingen försvinner i mängden. Naturligtvis hoppas jag att några ska få hem på det här viset.
Alla katterna har sina små egenheter, ingen är den andra lik. Jag tror att vi har katter i de flesta smakriktningar.
Det vi INTE har just nu, är kattungar, och hur söta och gulliga de än är, hoppas jag att vi inte ska få in några i år.
 
 
Helen FHHK
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0