< hoorskatter.blogg.se -

Katthemmen

Igår tog vi ett tag nere i det blivande katthemmet. Mycket jobb återstår innan det är färdigt. En del gamla, tunga saker, kördes på tippen. 2 miljoner gamla, rostiga, spik drogs ur bjälkarna. Brädor bröts loss.
Mirelle och Jonas gör, och har gjort, ett jättearbete med att bryta upp det gamla cementgolvet. Det är många lager tjockt, och det är en stor yta.
Nytt golv ska läggas i hela byggnaden, taket ska bytas, många bjälkar är dåliga, och behöver också bytas ut. Och tyvärr är vi alltför få för att arbetet ska flyta på i en vettig takt.
Själv känner jag mig hemskt onyttig, då jag ofta har för mycket annat som måste göras. Men igår blev det ett par timmar i alla fall.
 
Bibbi, från Ringsjöfisk.
 
Det ska bli skönt när våra båda katthem är klara. Jag gissar på att villavagnen blir färdig först...

Det är svårt att visa katterna när någon vill titta på dem. Med 2 våningar i huset, och katter som tydligen inte vill flytta, får man springa omkring och leta efter dem när de ska förevisas. De tamaste katterna, blir även de skygga vid dessa tillfällen. Det är ytterst pinsamt att försöka övertyga någon om att de ÄR tama, egentligen.
"Hon är jättegullig och kelig. Ja, den som ligger under skrivbordet och trycker."
Mycket trovärdigt....
För tillfället försvinner alla katter så fort vi får besök. I de perioder då det är många katter på kort tid som får hem, blir resterande osäkra, och vill absolut inte visa upp sig. Det går ju inte att förklara för dem, att de får det bättre när de blir med egen husse och/eller matte. Argumenten biter inte på dem.
 
Aurore är en tjej som faktiskt visar sig lite när katterna får besök. Men på 2 år, har hon ännu inte fått någon beundrare. En rund, kelig, köttbulle, enkel och rolig att ha i sin närhet.
 
 
Tussen är en trevlig kille, kanske inte världens keligaste, men snäll och enkel. Men när det kommer folk, bjuder han verkligen inte på sig själv.
 
Och så:
 
The flying Bappel !
 
 
Helen FHHK
 
 

Kommentarer
Postat av: felicia - fotokobran

Är du intresserad av ett eget domän?
Ger ut gratis, just nu!! :)
http://fotokobran.se/2013/march/tavling.html#comment
(ber om ursäkt om du redan fått ett liknande meddelande)

Svar: Inte i nuläget.
Föreningen för Höörs Hemlösa Katter

2013-03-11 @ 11:35:31
URL: http://fotokobran.se
Postat av: felicia - fotokobran

varför inte haha? Du slipper ju betala överhuvudtaget? ;)
gratis är gött!

2013-03-11 @ 19:59:28
URL: http://fotokobran.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0